img-20201109-wa0009

Σχετικά με εμάς

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1983 από τον κ. Παναγιώτη Κονταράκη, ο οποίος αναλάμβανε διάφορες ανυψώσεις με έναν τηλεσκοπικό γερανό. Συν το χρόνο ο εξοπλισμός μας ενισχύθηκε με τηλεσκοπικούς αλλά και δικτυωτούς γερανούς και η εταιρία μας εξελίχθηκε, αναλαμβάνοντας την κατασκευή λιμενικών έργων, όπως φορτοεκφορτώσεις πλοίων, την κατασκευή της κρεμαστής γέφυρας της Χαλκίδας , την τοποθέτηση των πρώτων ανεμογεννητριών στην περιοχή Μονή Τομπλού στο Ηράκλειο Κρήτης αλλά και διάφορες άλλες εργασίες ανά την Ελλάδα.

Η 2η γενιά της εταιρίας, εκπροσωπούμενη από τον κ. Μανούσο Κονταράκη, επεκτείνει τις εργασίες μας αναλαμβάνοντας το μοντάζ προκατασκευασμένων κτιρίων, φορτοεκφορτώσεις στον ΟΛΠ Πειραιά, διάφορες εργασίες συντήρησης στα ΕΛΠΕ Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Μεγάρων. το σέρβις ανεμογεννητριών ανά την Ελλάδα, φορτοεκφορτώσεις τεμαχίων εξοπλισμού ανεμογεννητριών στο εργοστάσιο κατασκευής τους, φορτοεκφορτώσεις μετασχηματιστών, εργασίες για το Πολεμικό Ναυτικό στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας, εργασίες για την αποξήλωση, στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού κτλ.

Η εταιρία μας αναπτύσσεται συνεχώς, πιστή πάντα στις αξίες και στην ποιότητα των υπηρεσιών, με τις οποίες ξεκίνησαν οι ιδρυτές της.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σύντομη περιγραφή των υπηρεσιών που προσφέρει ο εταιρία Κονταράκης Μ. ΕΠΕ

Ανυψώσεις

Με τα τελευταία τεχνολογίας μηχανήματά που διαθέτει, η εταιρία Κονταράκης Μ ΕΠΕ προσφέρει υπηρεσίες ανύψωσεις για οποιοδήποτε "δύσκολο" και απαιτητικό έργο.

Λιμενικά

Με την τεράστια εμπειρία που διαθέτουμε, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που αφορούν σε λιμενικά έργα και κατασκευές.

Ανεμογεννήτριες

Πιστοί στις αρχές της πράσινης ανάπτυξης, διαθέτουμε όλον τον απαιτούμενο εξοπλισμό για τις απαιτήσεις φορτοεκφόρτωσης εξαρτημάτων και εξοπλισμού ανεμογεννητριών, καθώς και για το service τους.

Προκατασκευές

Διαθέτουμε την εμπειρία και τον εξοπλισμό για να φέρουμε εις πέρας κάθε απαιτητική εργασία σε μεγάλης κλίμακας προκατασκευές.

Φορτοεκφορτώσεις και λιμενικές εργασίες.

Ενδεικτικά έργα

Δείτε μερικά από τα έργα που ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία η εταιρίας μας

Ο εξοπλισμός μας

 
Lorem ipsum
Lorem ipsum
Lorem ipsum
Lorem ipsum

Οι πελάτες μας

 

Ενδεικτικά ονόματα πελατών μας που μας εμπιστεύτηκαν τις κατασκευές τους.